VISKI

Saunatider

Vinterbadesæsonen foregår i perioden primo september til ultimo april, hvor der er adgang til saunaen fra kl. 05.00 til kl. 23.00.

Dog kun til kl. 21.00 mandag og torsdag, da der her bliver gjort rent i saunaen.

Saunaen kan have ændrede åbningstider i forbindelse med specielle arrangementer og lignende.

Hver dag efter kl. 20.00 er der mulighed for tekstilfrihed i saunaen.

Tirsdag, torsdag og søndag efter kl. 19.00 er det tilladt at bruge dufte på ovnene. Der må alene anvendes æteriske olier beregnet til saunagus. Brugerne skal have den fornødne viden om sikker anvendelse af duftolier og olierne må (naturligvis) ikke anvendes direkte (ufortyndet) på stenene.

Saunagus

Saunagus foregår torsdag, samt hver anden tirsdag. Derudover er der gennem sæsonen en række tema-gus-arrangementer på andre tidspunkter.

Alle saunagus arrangementer fremgår af aktivitetskalenderen, men også i oversigten herunder. Alle gus-arrangementer kræver tilmelding, og der er også en egenbetaling.

Et almindelig saunagus-arrangement varer ca. 60 min, og består typisk af tre sessioner af ca. 10-15 min. varighed i saunaen og en kold dukkert mellem hver session. Klubben har flere Gusmestre, som gør sig umage med, at alle får en god oplevelse. Af og til laver de body scrub og afslappende ansigtsmasker, men til en almindelig gus-arrangement er der ikke fastlagt et tema på forhånd.

Husk:

  • Du kan kun være tilmeldt én almindelig saunagus og én temagus ad gangen!
  • Ingen almindelig adgang til sauna under saunagus-arrangementer
  • Sørg altid for at have vand med til saunagus, og havde drukket rigeligt på forhånd
  • Det er ikke tilladt at medtage gæster til saunagus-arrangementer.

Tider og tilmelding - Efterår 2023

28. september 2023 – kl. 19.00-20.00
Gus: Almindelig   •   Gusmester: Hans
Pris:kr. 30,00


29. september 2023 – kl. 20.00-21.30

TEMA-gus: Adam & Eva-gus   •   Gusmester: Karsten
Pris: 50,00

Vi kører fire runder med gus, hvor der er fokus på nydelse. Alle runderne er stillegus. Jeg sørger for forplejning imellem runderne. Gusen er for alle også selvom man ikke har prøvet det før. Der er fokus på respektfuld og fordomsfri indstilling fra alle deltagere.
Bemærk: Dette er en tekstilfri-gus.


3. oktober – kl. 19.00-20.00

Gus: Almindelig   •   Gusmester: Mette
Pris:kr. 30,00

5. oktober – kl. 19.00-20.00
Gus: Almindelig   •   Gusmester: Karsten
Pris:kr. 30,00

6. oktober – kl. 19.00-20.30
TEMA-gus: Gong Gus   •   Gusmester: Hanne
Pris:kr. 75,00

Meditativ GUS, Gong GUS med Ida Naja Mitchell Brieghel og Hanne Fejerskov. Du kommer nærmest i trance og bliver totalt afslappet. Æteriske olier harmoniseres med klang oplevelser i forskellige frekvenser. Mellem de tre gus sessions kan du få body scrub og ansigtsmaske. Efterfølgende er der et glas champagne og lidt saltede nødder i klubhuset. Kom velhydreret.

9. oktober – kl. 09.00-10.00
TEMA-gus: Morgengus   •   Gusmester: Mette
Pris:kr. 30,00

Kom ned og få den bedste start på dagen. Vi nyder roen, mærker dagen gry og med kulden fra fjorden og varmen fra saunaen, forsøger vi at give jer et boost til dagens komme. Der vil være skiftende gusmestre, med form som i kender det fra aftengus. Tre spande a 10-12 minutter. Vi bruger æteriske olier. Så meld dig til en skøn morgenseance ved fjorden, så lover vi at forsøge at give den bedste start på dagen.

12. oktober – kl. 19.00-20.00
Gus: Almindelig   •   Gusmester: Annamarie
Pris: kr. 30,00