VISKI

Saunagus

Saunagus foregår torsdag, samt hver anden tirsdag. Derudover er der gennem sæsonen en række tema-gus-arrangementer på andre tidspunkter.

Alle saunagus arrangementer fremgår af aktivitetskalenderen, men også i oversigten herunder. Alle gus-arrangementer kræver tilmelding, og der er også en egenbetaling.

Et almindelig saunagus-arrangement varer ca. 60 min, og består typisk af tre sessioner af ca. 10-15 min. varighed i saunaen og en kold dukkert mellem hver session. Klubben har flere Gusmestre, som gør sig umage med, at alle får en god oplevelse. Af og til laver de body scrub og afslappende ansigtsmasker, men til en almindelig gus-arrangement er der ikke fastlagt et tema på forhånd.

Husk:

  • Du kan kun være tilmeldt én almindelig saunagus og én temagus ad gangen!
  • Ingen almindelig adgang til sauna under saunagus-arrangementer
  • Sørg altid for at have vand med til saunagus, og havde drukket rigeligt på forhånd
  • Det er ikke tilladt at medtage gæster til saunagus-arrangementer.

Tider og tilmelding - Forår 2024

17. april – kl. 19.00-20.00
TEMA-gus: Meditativ Zen-gus (Hanne)
Kr. 30,00

Prøv noget nyt. En time i fuldstændig ro. En time uden snak – hverken under selve gussen eller i pauserne. Oplev hvorledes stilhed påvirker netop dig. Mindful musik som baggrundstæppe. Tre omgange – en duft pr. omgang – helt simpelt. Efterfølgende er der mulighed for at dele oplevelsen med de øvrige deltagere i klublokalet (og først deroppe) – for dem der har lyst.


18. april – kl. 19.00-20.00
Alm. gus (Annamarie)
Kr. 30,00


19. april – kl. 18.00-19.30
TEMA-gus: Fyraftensgus (Hans)
Kr. 50,00

Kan man tænke sig en bedre måde at starte weekenden på. Vi kommer igennem tre runder lækker gus med skønne dufte, varme og kolde gys. I pauserne vil der være snacks og lidt sødt til ganen. Vi slutter af med lidt hygge i saunaen.


23. april – kl. 19.00-20.00
TEMA-gus: Wellness-gus (Annamarie+Mette)
Kr. 200,00

Lækker forårsinspireret gus i samarbejde med Boutique Fleurance.
Oplev velkendte dufte fra forretningen med æteriske olier fra Malaysia og Frankrig. Nyd velkendt musik du har hørt i klinikken. Du får en lækker goodiebag med bl.a. vores egne importeret hudplejeprodukter. Efter gusseancen får du en lille anretning fra Chef’s Corner i klubhuset.


25. april – kl. 18.30-20.50
TEMA-gus: Sæsonafslutnings-gus (Alle)
Kr. 75,00

Nu hvor denne sæson lakker mod enden, vil GUS teamet forkæle jer ekstra meget. Der bliver fem runder med dyp og tapas i pauserne. Vær forberedt på, at der kun er mulighed for bad under den kolde bruser ved saunaen. På gensyn hilsen GUS teamet – Hans, Karsten, Annamarie, Mette og Hanne