VISKI

Kategorier
Nyheder

Sæsonstart

Kære medlemmer.
Vinterbadesæsonen skydes i gang torsdag d. 1. september.
Ny kode til omklædning, klublokale og sauna er rundsendt på e-mail til alle medlemmer. Saunaen kan anvendes dagligt fra kl. 05.00-23.00 (mandag og torsdag kun til kl. 21.00).

For at markere sæsonstarten, så er VISKI vært for en pølse og lidt læske fredag d. 2. september fra kl. 16-18 (så længe lager haves). Håber vi ses.


Husk, at SKIW er den primære bruger af klub- og omklædningsfaciliteterne indtil 1. oktober. Hvis SKIW anvender klublokalet – så spørg altid pænt om der også er plads til jer. SKIW har fast klub-aften fra kl. 17 mandage (og torsdage).

I den kommende sæson vil sauna, omklædning og klublokalet blive rengjort mandag og torsdag aften. Herudover får omklædningen en tur lørdag formiddag.

Vis hensyn når rengøring pågår – og forlad af egen drift saunaen senest kl. 21 mandag og torsdag. Husk altid at svabre omklædningen og saunaforrummet når dette forlades og ellers når der er behov. Tilsvarende opfordres der til at tømme fyldte skraldespande og tænde/tømme opvaskemaskinen ved behov. Lad os løfte i flok og bevare vore faciliteter pæne, imødekommende og hygiejniske.

HA’ EN GOD SÆSON