VISKI

Kategorier
Nyheder

Status på projekter

Kære medlemmer

En lille status på de ting vi arbejder med ved saunaen.

Mobiltænding:

Det er pt. ikke muligt at ringe til saunaen. Der var været visse driftsmæssige udfordringer med boksen der styrer og modtager opkald. Boksen er nu til reparation, og vi forventer at modtage en fejlfri boks retur snarest.

Trappen til betonplatform:

Der har vist sig at være en mulighed for, at man kan træde forkert umiddelbart efter sidste trip på trappen ned til betonplatformen. Vi kan selvfølgelig ikke have, at der er mulighed for, at folk kommer til skade. Derfor bliver der indsat et ekstra trin, der skulle dæmme op for dette. Dette vil ske snarest.

Skridunderlag:

Vi har tidligere omtalt, at der vil blive monteret skridunderlag på den ene side af betonplatformene. Dette arbejde vil ske, så snart kalender for vores montører kombineret med den rette vandstand er til stede.